Laden...
Zoeken: 

Over The Heart of Art

In hartje Hengelo staat een galerie met een hart voor kunst: The Heart of Art. De galerie aan de 

Oldenzaalsestraat 25, 7551 AM Hengelo

exposeert en verkoopt hoofdzakelijk werk van de Hengelose kunstenaar Gena. Alle schilderijen zijn voorzien van een echtheidscertificaat. Gena heeft zijn atelier binnen in de galerie waar u ook een kijkje kunt nemen.

 

Heart of Art onderscheidt zich van veel andere kunstwinkels door een groot aanbod aan diverse schilderijen in verschillende stijlen. Gena staat zelf in de galerie en hij kan u meer vertellen over zijn schilderijen. The Heart of Art geeft u ook de mogelijkheid om het schilderij eerst bij u thuis op te hangen zonder dat u verplicht wordt om het schilderij te kopen. Zo kunt u eerst zelf bepalen of het schilderij past in uw huis of kantoor.  Als u vooraf bepaalt wat u wilt uitgeven aan kunst, dan kan Gena u probleemloos verder helpen bij het uitzoeken van een schilderij dat past binnen uw budget. Bijzonder is ook dat u door Gena een schilderij kunt laten maken naar uw eigen wensen. Een schilderij dat bijvoorbeeld qua kleurstelling perfect past in uw woonkamer. Of een werk dat door zijn vorm en uitstraling helemaal aansluit bij de inrichting van uw kantoor. 

 
Adres:

 Oldenzaalsestraat 25/27
 7551 AM Hengelo

  

 

  info@theheartofart.nl

Rekeningnummer:
IBAN: NL34 RABO 0146 9822 82 
 Tel:0614900860
Kvk-nummer 63530465 
Galerie The Heart of Art

 

Wij hebben een groot aantal moderne en abstracte schilderijen in voorraad. Alle schilderijen zijn origineel, unique en 100 % handgeschilderd.

Levering binnen Nederland is GRATIS.

Alle schilderijen worden geleverd met een certificaat van echtheid 
 
Wilt u een schilderij bezichtigen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor het maken van afspraak.